Кількість
|
Вартість
|
||
|
Картопля з курячим філе
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: картопляні пластівці (64%), куряче філе варене сублімоване (13%), цибуля смажена сушена, вершки рослинні сухі, кріп сушений, сіль.
Картопляно-м’ясне пюре може здатися звичайним блюдом, але куштуйте його у серці природи та відкрийте цей смак заново! Поряд з озером Несамовите чи у підніжжі Казбегі, це не просто пюре, це кулінарний шедевр від бренду ЇDLO, який розтане в роті та залишить вражаючі нотки справжнього курячого філе. Відсутність штучних добавок і ароматизаторів, а також присутність смаженої цибулі та сублімованого курячого філе, робить це блюдо ідеальним вибором для здорового та смачного туристичного харчування.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно
Термін придатності: 2 роки