Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кус-кус марокканський з індичкою від ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Переживши неперевершені враження від подорожей Сходом, ми вирішили втілити ці емоції в кулінарію. Результатом стала унікальна марокканська страва, що поєднує в собі вишуканість і смакову гармонію. Наш кус-кус, створений із вибірної індички, свіжих овочів і ароматних східних спецій, є вершиною кулінарного мистецтва. Комплексність рецептури, яка включає 13 ключових компонентів, підкреслює увагу до деталей та пристрасть до кухні. Ця страва від ЇDLO не просто нагадує про подорожі, але й відкриває нові горизонти смаку.
Склад: крупа кус-кус (70%), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець солодкий, кабачок (13%), філе індиче варене сублімоване (11%), петрушка сушена, часник сушений, куркума, коріандр, чорний перець, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.